KASEHATAN ANJEUN

1999

diadegkeun dina 1999

Kusabab 1999

dev_bg

Kami komitmen pikeun nyayogikeun bahan anu dipercaya kualitas luhur ka konsumén urang di sakumna dunya dina widang nutraceutical, farmasi, suplemén dietary, sareng industri kosmetik.

klik view langkung
  • Sourcing

    Sourcing

    Salian pabrik sorangan, Justgood terus ngawangun hubungan jeung produser pangalusna bahan kualitas luhur, innovators ngarah jeung pabrik produk kaséhatan.Urang tiasa nyayogikeun langkung ti 400 jinis bahan baku sareng produk réngsé.

  • Sertifikasi

    Sertifikasi

    Disertipikasi ku NSF, FSA GMP, ISO, Kosher, Halal, HACCP jsb.

  • Kelestarian

    Kelestarian

    Ngamajukeun prosés perbaikan kontinyu pikeun ngaleutikan dampak lingkungan.

Urang
Produk

Urang tiasa nyayogikeun langkung ti 400
rupa-rupa bahan baku jeung
produk rengse.

Ngajalajah
Sadayana

jasa kami

Misi kami nyaéta nyayogikeun solusi hiji-eureun anu pas, akurat, sareng dipercaya pikeun bisnis ka konsumén urang dina widang nutraceuticals sareng kosmétik, Solusi bisnis ieu nyertakeun sagala aspek produk, tina pamekaran formula, pasokan bahan baku, manufaktur produk dugi ka ahir. distribusi.

Gummies

Gummies bg_img gummies_s Klik view

Softgels

Softgels bg_img softgel_ico Klik view

Kapsul

Kapsul bg_img caosules_s Klik view

Warta Urang

Kami yakin yén kelestarian kedah nampi dukungan para nasabah, karyawan sareng pamangku kapentingan.

Klik Témbongkeun Sadayaarrr arrr
21
24/06

Melatonin Softgels: Ningkatkeun Kualitas Saré Alami

Melatonin Softgels Delicious and Portable Services Justgood Health nyadiakeun sauntuyan jasa OEM ODM sareng desain labél bodas pikeun gummies, kapsul lemes, kapsul teuas, tablet, inuman padet, ramuan ...

Sertifikasi

Dihasilkeun tina bahan baku dipilih, extracts tutuwuhan urang nu katala pikeun minuhan standar kualitas sarua pikeun ngajaga bets kana konsistensi bets.Urang ngawas prosés manufaktur lengkep ti bahan baku pikeun produk rengse.

fda
gmp
Non-GMO
haccp
halal
k
usda

Kirim pesen anjeun ka kami: