spanduk produk

Service OEM

Kaséhatan Justgoodnawarkeun rupa-rupalabél swastasuplemén dietary dikapsul, softgel, tablét, jeunggummybentuk.

Kami nyayogikeun jasa pangembangan pikeun produk énggal ti laboratorium dugi ka produksi skala ageung.

Gummy Vitamin Manufaktur

1

Nyampur & masak

Bahan anu sourced tur dicampurkeun pikeun nyieun campuran.
Sakali bahan-bahanna geus diadun, cairan anu dihasilkeun asak nepi ka kentel jadi 'slurry'.

2

Molding

Sateuacan slurry dituang, kapang anu disiapkeun pikeun nolak nempel.
slurry ieu dituang kana kapang, nu dijieun kana bentuk pilihan Anjeun.

3

Cooling & Unmolding

Sakali vitamin gummy geus dituang kana kapang, éta leuwih tiis nepi ka 65 derajat sarta ninggalkeun pikeun kapang jeung tiis salila 26 jam.
Gummies lajeng dipiceun sarta disimpen dina tumbler kendang badag nepi ka garing.

4

Botol / Kantong ngeusian

Sakali sadayana gummies vitamin anjeun parantos diproduksi, aranjeunna dieusi kana botol atanapi kantong anu anjeun pikahoyong.
Kami nawiskeun pilihan bungkusan anu luar biasa pikeun vitamin gummy anjeun.

Pabrikan Kapsul Adat

1

Nyampur

Sateuacan enkapsulasi, penting pikeun nyampur rumus anjeun pikeun ngajamin yén unggal kapsul ngandung distribusi bahan anu sami.

2

Enkapsulasi

Urang nyadiakeun pilihan pikeun encapsulation dina gelatin, sayur, jeung cangkang kapsul pullulan.
Sakali sadaya komponén rumus anjeun dicampur, aranjeunna dieusian kana cangkang kapsul.

3

Polishing & Inspection

Saatos enkapsulasi, kapsul ngalaman prosés polishing sareng pamariksaan pikeun mastikeun kualitasna.
Unggal kapsul digosok sacara saksama pikeun mastikeun henteu aya sésa-sésa bubuk kaleuleuwihan, hasilna penampilan anu digosok sareng murni.

4

Nguji

Prosés pamariksaan triple ketat kami mariksa naon waé cacad sateuacan ngaléngkah ka tés pasca pamariksaan pikeun tingkat identitas, potency, mikro, sareng logam beurat.
Ieu ngajamin kualitas farmasi-grade kalawan precision mutlak.

Softgel Manufaktur

1

Eusian Bahan Prep

Nyiapkeun bahan eusian ku ngolah minyak sareng bahan, anu bakal dibungkus dina softgel.
Ieu merlukeun parabot husus kayaning tank processing, sieves, pabrik, sarta homogenizers vakum.

2

Enkapsulasi

Salajengna, encapsulate bahan ku cara nempatkeun kana lapisan ipis gelatin jeung wrapping aranjeunna pikeun nyieun softgel a.

3

Ngagaringkeun

Tungtungna, prosés drying lumangsung.
Nyoplokkeun kaleuwihan Uap tina cangkang ngamungkinkeun pikeun ngaleutikan, hasilna softgel firmer tur leuwih awét.

4

Beberesih, inspeksi & asihan

Urang ngalaksanakeun inspeksi teleb pikeun mastikeun yén sakabéh softgels bébas tina sagala masalah Uap atawa defects.

Pabrikan Tablet Adat

1

Nyampur

Sateuacan mencét tablet, campur rumus anjeun pikeun mastikeun distribusi bahan anu rata dina unggal tablet.

2

Tablet Pencét

Sakali sadaya bahan parantos dicampur, kompréskeun kana tablet anu tiasa disaluyukeun supados gaduh bentuk sareng warna anu unik anu anjeun pikahoyong.

3

Polishing & Inspection

Unggal tablet digosok pikeun ngaleungitkeun kaleuwihan bubuk pikeun penampilan anu ramping sareng ditaliti sacara saksama pikeun naon waé cacad.

4

Nguji

Saatos pembuatan tablet, urang ngalaksanakeun tés pasca pamariksaan sapertos idéntitas, potency, mikro, sareng uji logam beurat pikeun ngajaga standar kualitas farmasi-kelas pangluhurna.


Kirim pesen anjeun ka kami: