spanduk produk

Tentang Kami

Diadegkeun dina 1999

Ngeunaan Justgood Kaséhatan

Justgood Kaséhatan, lokasina di Chengdu, Cina, diadegkeun dina 1999. Kami komitmen ka supplying bahan dipercaya tina kualitas luhur ka konsumén urang sakuliah dunya dina nutraceutical, farmasi, suplemén dietary, sarta widang industri kosmétik, dimana urang bisa nyadiakeun nepi ka leuwih 400 rupa béda bahan baku jeung produk rengse.
Fasilitas produksi kami di Chengdu sareng GuangZhou, dirarancang kalayan téknologi pang anyarna sareng standar kaamanan anu ketat pikeun nyumponan kriteria kualitas sareng GMP, gaduh kamampuan ékstrak langkung ti 600 ton bahan baku.Ogé kami gaduh gudang langkung ti 10,000sf di AS sareng Eropa, anu ngamungkinkeun pangiriman gancang sareng gampang pikeun pesenan sadaya palanggan kami.

ngeunaan (3)
ngeunaan-31

Salian pabrik sorangan, Justgood terus ngawangun hubungan jeung produser pangalusna bahan kualitas luhur, innovators ngarah jeung pabrik produk kaséhatan.Kami reueus gawé bareng pabrik bahan pangalusna di sakuliah dunya pikeun mawa bahan maranéhna pikeun konsumén sakuliah Amérika Kalér jeung EU.Kemitraan multidimensional kami ngamungkinkeun kami pikeun nyayogikeun klien kami inovasi, sumber unggulan sareng ngarengsekeun masalah kalayan amanah sareng transparansi.

Misi kami nyaéta nyayogikeun solusi hiji-eureun anu pas, akurat, sareng dipercaya pikeun bisnis ka konsumén urang dina widang nutraceuticals sareng kosmétik, Solusi bisnis ieu nyertakeun sagala aspek produk, tina pamekaran formula, pasokan bahan baku, manufaktur produk dugi ka ahir. distribusi.

Jasa Kami (5)

Kelestarian

Kami yakin yén kelestarian kedah nampi dukungan para nasabah, karyawan sareng pamangku kapentingan.Sabalikna, urang ngadukung mitra lokal sareng global ku cara berinovasi, manufaktur sareng ngékspor bahan-bahan alami terapeutik anu kualitas pangluhurna ngaliwatan prakték sustainable anu saé.Kelestarian mangrupikeun cara hirup di Justgood Health.

Jasa Kami (3)

Kualitas pikeun Kasuksesan

Dihasilkeun tina bahan baku dipilih, extracts tutuwuhan urang nu katala pikeun minuhan standar kualitas sarua pikeun ngajaga bets kana konsistensi bets.
Urang ngawas prosés manufaktur lengkep ti bahan baku pikeun produk rengse.

Amal Umum

  • 2006
  • 2008
  • 2012
  • 2013
  • 2014
  • 2016
  • 2018
  • history_2006

      Ngabantosan ngawangun SD Seka di Chengdu

      2006
  • sajarah_2008

      Nyumbangkeun alat médis saharga 1,000,000 USD salami gempa 12 Mei

      2008
  • sajarah_2012

      Nyumbangkeun 50,000 USD sareng alat-alat sanilai 100,000 USD ka Red Cross Society of China-2012 Cabang Sichuan

      2012
  • sajarah_2013

      Nyumbangkeun 150,000 USD sareng alat-alat bernilai 800,000 USD dina gempa Gunung Lushan

      2013
  • sajarah_2014

      Nyumbangkeun 150,000 USD ka universitas Médis Chengdu pikeun ulikan kaséhatan manula

      2014
  • sajarah_2016

      Shi Jun, Pupuhu Justgood dilélér gelar Donor Paling Saé dina Konperénsi Amal munggaran di Bashu

      2016
  • sajarah_2018

      Sasaran bantosan kamiskinan di Pingwu sareng Tongjiang ngalangkungan investasi sareng ogé nyumbang artos sareng peralatan

      2018

Kirim pesen anjeun ka kami: